Swarovski

Swarovski blev grundlagt i 1949 og har hovedkontor i Absam, Tyrol. Det østrigske selskab har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af optiske instrumenter med lang rækkevidde med den højeste præcision i markedets premiumsegment. Kikkerterne, spotteskinnerne, riflespidserne og optroniske instrumenter er produkter, der vælges af krævende brugere. Respekten for og kærligheden til naturen er en væsentlig del af virksomhedsfilosofien og afspejles tydeligt i dens miljøvenlige produktion og dens langsigtede forpligtelse til udvalgte naturbeskyttelsesprojekter.

Hos os kan du købe håndkikkerter og tubekikkerter af højeste kvalitet samt tilbehør som stativer, tasker, okular, remme och holdere.

22 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Forstørrelse
Frontlinsens diameter
Prismetype
Synsfelt ved 1000m
udgangspupil
Afstand til øje
Okularafstand
Vejrbestandig
Højde
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.