Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Swarovski

Swarovski blev grundlagt i 1949 og har hovedkontor i Absam, Tyrol. Det østrigske selskab har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af optiske instrumenter med lang rækkevidde med den højeste præcision i markedets premiumsegment. Kikkerterne, spotteskinnerne, riflespidserne og optroniske instrumenter er produkter, der vælges af krævende brugere. Respekten for og kærligheden til naturen er en væsentlig del af virksomhedsfilosofien og afspejles tydeligt i dens miljøvenlige produktion og dens langsigtede forpligtelse til udvalgte naturbeskyttelsesprojekter.

Hos os kan du købe håndkikkerter og tubekikkerter af højeste kvalitet samt tilbehør som stativer, tasker, okular, remme och holdere.

79 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Forstørrelse
Okularafstand
Vejrbestandig
udgangspupil
Forstørrelse
Synsfelt ved 1000m
Frontlinsens diameter
Længde
Afstand til øje

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR (MYPACK)

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.