Swarovski

Swarovski blev grundlagt i 1949 og har hovedkontor i Absam, Tyrol. Det østrigske selskab har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af optiske instrumenter med lang rækkevidde med den højeste præcision i markedets premiumsegment. Kikkerterne, spotteskinnerne, riflespidserne og optroniske instrumenter er produkter, der vælges af krævende brugere. Respekten for og kærligheden til naturen er en væsentlig del af virksomhedsfilosofien og afspejles tydeligt i dens miljøvenlige produktion og dens langsigtede forpligtelse til udvalgte naturbeskyttelsesprojekter.

Hos os kan du købe håndkikkerter og tubekikkerter af højeste kvalitet samt tilbehør som stativer, tasker, okular, remme och holdere.

52 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Forstørrelse
Frontlinsens diameter
Synsfelt ved 1000m
Vejrbestandig
Prismetype
Garanti
Vægt
Okularafstand
udgangspupil
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.