Swarovski

Swarovski blev grundlagt i 1949 og har hovedkontor i Absam, Tyrol. Det østrigske selskab har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af optiske instrumenter med lang rækkevidde med den højeste præcision i markedets premiumsegment. Kikkerterne, spotteskinnerne, riflespidserne og optroniske instrumenter er produkter, der vælges af krævende brugere. Respekten for og kærligheden til naturen er en væsentlig del af virksomhedsfilosofien og afspejles tydeligt i dens miljøvenlige produktion og dens langsigtede forpligtelse til udvalgte naturbeskyttelsesprojekter.

Hos os kan du købe håndkikkerter og tubekikkerter af højeste kvalitet samt tilbehør som stativer, tasker, okular, remme och holdere.

57 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Forstørrelse
Forstørrelse
Frontlinsens diameter
Synsfelt ved 1000m
Vægt
Afstand til øje
Okularafstand
udgangspupil
Stativmontering

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.