Nyhed
Tamron 150-500mm f/5-6,7 DI III VC VXD Fuji X
Artikelnummer: 1057478

Tamron 150-500mm f/5-6,7 DI III VC VXD Fuji X

Supertelezoom med hurtig autofokus, billedstabilisering og vejrforsegling

Weblager
Forventes på weblager 2022-10-24
København:
  • Lineær VXD autofokusmotor giver hurtig, præcis og støjsvag autofokus
  • Praktisk låsefunktion til din zoom
  • VC-billedstabilisering
12.199 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Tamron 150-500mm f/5-6.7 Di III VXD Dynamic objektivet er et kompakt og alsidigt super-telzoomobjektiv, der er velegnet til at tage billeder af en lang række motiver, lige fra landskaber og fugle til sport og dyrelivsfotografering. Når det bruges på APS-C-kameraer, giver det et ækvivalent brændviddeområde på 225-750 mm.

Fordele

  • Lineær VXD autofokusmotor giver hurtig, præcis og støjsvag autofokus
  • Praktisk låsefunktion til din zoom
  • VC-billedstabilisering
  • Vejrbestandig konstruktion
  • Alsidig brændvidde til Fuji X

Lineær autofokus, der ikke rammer ved siden af

Tamron 150-500mm f/5-6.7 DI III VC VXD er udstyret med den meget anerkendte lineære AF-motor, VXD, som giver højhastighedsbevægelser med høj præcision og sikrer enestående ydeevne. Selv når du fotograferer med teleobjektiver, giver objektivet hurtig, komfortabel og præcis fokusering på alle optageafstande, fra nærbilleder til langdistanceoptagelser. Fokussporing er blevet væsentligt forbedret for at gøre det lettere at tage billeder af hurtigt bevægelige motiver som sportsbegivenheder, fugle og dyreliv. Det sikrer, at du aldrig går glip af dramatiske, actionfyldte øjeblikke, uanset om du producerer stillbilleder eller video. Desuden reducerer den lineære motor også vibrationer under fokusering, hvilket gør den ideel til at tage både stillbilleder og video i støjsvage omgivelser.

VC-billedstabilisering, der effektivt kontrollerer rystelser

Objektivet er udstyret med Tamrons populære VC-tilstand, som gør det lettere at tage håndholdte billeder i længere tid og giver dig mulighed for at skifte mellem tre indstillinger (tilstand 1: Standard, tilstand 2: Panorering og tilstand 3: Indramningsprioritet). Denne funktion giver en fremragende billedstabilisering, der giver mulighed for effektiv reduktion af aberration.

Gennemtænkt design

Det optiske design består af 25 elementer i 16 grupper, herunder et XLD-element (Extra Low Dispersion), fem LD-elementer (Low Dispersion) og to asfæriske linseelementer, der omhyggeligt kontrollerer aberrationer, herunder aksiale kromatiske aberrationer. Objektiverne er udstyret med Tamrons berømte BBAR-G2-belægning, som reducerer flare til et minimum og hjælper med at forbedre billedets detaljerigdom. Og fordi 150-500mm f/5-6,7 er designet til fuldformatkameraer, leverer det ekstremt høj billedkvalitet og generel ydeevne i hele zoomområdet.

Bygget til at holde

Tamron 150-500mm f/5-6.7 DI III VC VXD har en konstruktion, der er både støv- og vandafvisende, så du ikke behøver at bekymre dig om dit udstyr, når vejret ikke er optimalt. Flourin-belægningen på frontlinsen gør det nemt for dig at vaske både snavs og fingeraftryk af, hvis der opstår snavs og fingeraftryk.

Leveres med

  • Tamron 150-500mm f/5-6.7 DI III VC VXD
  • Linsedæksler foran og bagpå

 

 

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling