Kampagne

EOS 6D Mark II kamerahus

Canon EOS 6D Mark II kamerahus

Artikelnummer: 1035175
 • Alsidigt fuldformatkamera til både foto og video
 • Praktisk vinklingsbar touchskærm
 • Indbygget 4K-timelapse funktion
 • Dual Pixel AF og Digital IS giver blød autofokus og stabil video.
 • Vejrforsegling og god ergonomi
7.490 DKK9.790 DKK
Kan ikke købes

BLACK WEEKDeals på teknik hele ugen

Black Week-tilbuddene gælder så længe lager haves eller til og med 29/11. Kampagnen gælder ikke forhandlere og kun ét køb pr. kampagneprodukt og kunde.
Læs mere
Kan ikke købes

Køb med tilbehør

EOS 6D Mark II kamerahus
SL60W LED-Dagsljuspaket
AirCross 2 Professional Kit
10.770 DKK14.680 DKK
EOS 6D Mark II kamerahus
Videostativkit KH26P
SDXC Pro 1667X 128GB 250MB/S UHS-II U3 V60
10.284 DKK12.584 DKK

Alsidigt fuldformatkamera med touchskærm

Den kombinerer egenskaber og funktioner fra flere forskellige EOS-modeller og gør 6D Mark II til et meget alsidigt systemkamera til både entusiaster og professionelle fotografer, der kræver høj billedkvalitet og fleksibilitet. Indbygget GPS, vejrforsegling, vippbar touchscreen og Wifi/NFC er nogle af de funktioner, der bidrager til Canon 6D Mark II's alsidighed.

Fordele:

 • 26,2 mp full-frame sensor
 • ISO 40'000
 • 45 krydstype AF-punkter
 • Vinklingsbar touchskærm
 • Dual pixel CMOS AF
 • Digital IS i video
 • GPS, Wifi, Bluetooth og NFC

26.2 Mp fuldformat-sensor

Canon 6D Mark II har en 24x36 mm full-frame sensor med CMOS-teknologi. Den store sensor modtager masser af lys og kan derfor levere klare og rene billeder, selv under dårlige lysforhold. En fuldformat-sensor giver også et højt dynamisk område og mulighed for en meget kort dybdeskarphed, hvilket er ideelt for både landskabs- og portrætfotografer.

ISO 40.000

Med Canon 6D Mark II har du gode muligheder for at tage billeder under virkelig vanskelige lysforhold. Følsomheden går helt op til ISO 40.000 og kan udvides til op til 1.024.000 i virkelig pressede situationer. Kombineret med Canons Flicker Detection-system er 6D Mark II også fantastisk i fluorescerende belysning og andre situationer med vanskeligt kunstigt lys.

45 AF-punkter af typen Cross-type

Med 45 AF-punkter af krydstype får 6D Mark II en stor opdatering i forhold til sin forgænger. Det giver dig mulighed for at spore bevægelige motiver som f.eks. børn, cyklister eller dyr. Kombineret med 6,5 billeder i sekundet ved kontinuerlig optagelse kan 6D Mark II håndtere enklere sportssituationer. 27 af AF-punkterne kan fokusere med f/8-objektiver, og det midterste punkt kan håndtere lysforhold ned til -3 ev med f/2,8-objektiver, hvilket gør det lettere at fotografere i mørke omgivelser.

Visuel berøringsskærm

EOS 6D Mark II er Canons første digitale fuldformat-EOS med en vippbar touchscreen. Skærmen kan foldes ud på siden, så du kan bruge den i høje og lave vinkler samt forfra. Det gør det meget nemt at få spændende vinkler til stillbilleder, når du bruger skærmen i Live View, og det er et værktøj, der gør det meget nemmere at tage billeder med et mindre udstyr eller i hånden. Touchskærmen giver dig mulighed for at indstille fokuspunktet ved at trykke på skærmen, og du kan naturligvis navigere i menuerne med touchskærmen.

Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF er en teknologi, der giver rigtig god autofokus, når du bruger skærmen. Når du bruger objektiver med Canon STM- eller Nano USM-objektiver, er fokuseringen jævn, præcis og hurtig under optagelsen. Takket være den vippelige touchscreen sammen med Canon Dual Pixel CMOS AF kan du nemt og bekvemt indstille, hvor du vil have fokus, når du filmer, hvilket er perfekt, når du ikke har mulighed for at bruge et Follow Focus-system til manuel fokusering. DualPixel CMOS AF giver dig også mulighed for ansigtsdetektion og Servo AF i Live View.

Digital IS i video

Canon 6D Mark II har digital billedstabilisering til video, hvilket yderligere letter håndholdt filmning eller når du bruger en kompakt rig uden et steadicam-system.

GPS, Wifi, Bluetooth og NFC

EOS 6D Mark II er fyldt med trådløse tilslutningsmuligheder, der gør det nemmere og hjælper fotografen på vej. Den indbyggede GPS holder styr på, hvor billeder og film er optaget, hvilket er fantastisk til rejser, men også til reportage- og nyhedsfotografer. GPS'en sikrer også, at tid og dato i kameraet er korrekte, og når du bruger flere 6D Mark II'er, holdes tiden synkroniseret.

Wifi giver dig mulighed for at fjernstyre kameraet via en app på din telefon, og du kan se Live View-billedet på din telefons skærm. Hvis den vipbare skærm ikke er nok til at placere kameraet i forskellige vinkler, kan du med WiFi-forbindelsen og fjernbetjeningen nå dine mål. Appen giver dig også mulighed for at foretage fotoindstillinger i kameraet og overføre billeder direkte til din telefon, så du kan sende dem direkte til sociale medier. Hvis du har en telefon med NFC, er det super nemt at oprette trådløs forbindelse til kameraet.

Leveres med:

 • Canon 6D Mark II
 • Kamerahuslåg R-F-3
 • Øjestykke EB
 • Kamerastrop
 • Batteri LP-E6N
 • Batterioplader LC-E6E
 • Brugervejledning
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.