Extender EF 2x III

Canon Extender EF 2x III

Artikelnummer: 314178
3.495 DKK

Canon EF 2x III

Perfekt til presse-, sports- og naturfotografering. Med denne kompakte extender øges brændvidden for Canons tele og telezoom i L-serien med en faktor på 2x med større nøjagtighed i autofokuseringen og forbedret kommunikation imellem kamera og objektiv.

Extenderen EF 2x III er specielt formgivet for at kunne samarbejde med IS-superteleobjektiv i L-serien og forlænger brændvidden med faktor 2x. Designet sikrer desuden at der ikke bliver nogen forsvagning af objektivets ydelse eller i billedkvaliteten.

Forbedret antirefleksmateriale inde i objektivhuset og en overfladebehandling rundt linsens yderkanter minimerer marmorering. Konstruktionen er tæt og holder støv og fugt borte, hvilket hjælper til med at bevare billedkvaliteten.

En indbygget mikroprocessor giver en korrekt overføring af data mellem objektiv og kamera, med forbedret ydeevne for autofokus og måling.

Extenderen EF 2x III er kompatibel med de fleste tele og telezoomobjektiver i L-serien, Canons flagskib af professionelle objektiver. Udvider brændvidden med 2x samtidigt som objektivets effektive blændetal bare sænkes med to trin.

Leveres med:

  • Extender EF 2x III
  • Extenderbeskyttelse EII
  • Objektivtaske LP811
  • Brugervejledning

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.