Kampagne

Fujifilm X-Pro 3 DuraBlack

Fujifilm X-Pro 3 DuraBlack

Artikelnummer: 1045826
 • Ny unik dobbeltsidet LED-skærm der kan vippes ned
 • Bagbelyst 26.1MP X-Trans 4 CMOS sensor
 • Hurtig og præcis autofokus ned til -6EV
 • HDR-stillbilleder med op til 9 eksponeringer
 • Brug den optiske søger eller den nye skarpe og lysstærke elektroniske søger
 • Ny Classic Negativ filmsimulation

Vælg farve

16.490 DKK

FUJI X-PRO3 DEALSpar 2000,-

Når du køber Fuji X-Pro3 får du 2000,- rabat på et valgfrit XF f/1,4-objektiv. Gælder til og med 31/8. Klik på "Læs mere" for at få mere information om kampagnen.
Læs mere

Køb med tilbehør

X-Pro 3 DuraBlack
Kamerataske Mirrorless Mover 20 pewter
Putsduk mikrofiber large
16.983 DKK
X-Pro 3 DuraBlack
NP-W126S 1260mAh Fujifilm kamerabatteri
Stativkit FGP18C GoPlus Travel Serie 1 Kolfiber
19.914 DKK

Fujifilm X-Pro 3 Dura

X-Pro 3 er med høj præcision og stærk filosofi blevet forbedret på flere områder i forhold til forgængerne X-Pro 1 og senest X-Pro 2. Det nye hus ligner ved første øjekast forgængeren til forveksling, men er nu konstrueret i titanium, har en ny unik dobbeltsidet LED-skærm og en forbedret hybridsøger - den eneste af sin slags i verden. Dertil kommer Fujifilms seneste filmsimulering Classic Neg, som simulerer Fujifilms analoge Superia-film.

Fordele

 • Robust konstruktion i titanium
 • HVF (Hybridsøger) som kan skiftes mellem optisk søger og OLED-søger
  • Lysstærk OLED-søger med en billedfrekvens på op til 100fps og 3,69 millioner punkters opløsning
 • Dobbeltsidet skærm med 1,28" Memory LCD samt 3" touchskærm
  • Det lille display har hærdet glas och fungerer også når kameraet er slukket
 • 26,1 megapixel X-trans CMOS 4 sensor & X-processor 4
 • Autofokus ned til -6EV sikrer autofokus selv i rigtigt mørke situationer
 • HDR-indstilling til stillbilleder med større farveomfang uden overdrevet saturering
 • Forbedret greb
 • Fuji's populære filmsimuleringer, bl.a. CLASSIC Neg
 • AF-begrænser som kan indstilles med fokusringen for endnu mere træfsikker autofokus
 • Vejrforseglet og driftsikker ned til -10°C

Robust konstruktion i titanium

Titanium er et metal berygtet for at være svært at arbejde med - netop fordi det er så robust. Trods det er det lykkes Fujifilm at konstruere huset i netop dette metal, hvilket sikrer en ekstrem holdbarhed og livslængde. Huset er dessuden vejrforseglet mod fugt og støv, og er driftsikker i temperaturer ned til -10° celsius. Den nye Dura-coating*, som findes på to nye modeller, gør kamerahuset ekstremt modstandsdygtig over for ridser og skader, og sikrer på den måde, at dit nye kamera ser godt ud mange år fremover.

*Dura-coatingen findes kun på modeller med betegnelsen X-Pro3 Dura.

Unik hybridsøger med høj billedfrekvens

Den unikke hybridsøger tillader dig at skifte mellem optisk och elektronisk søger. Den optiske søger er blevet forbedret siden forgængerne og giver nu et klarere billede med mindre distortion, og egner sig godt til de øjeblikke hvor du helt vil slippe den minimale forsinkelse og hvor du foretrækker et så naturligt billede som muligt. Derudover har du et elektroniskt vindue, som kan vise preview, forstørrelse af AF-punkt og antal billeder tilbage på memorykortet.

Den elektroniske OLED-søger har Live View-funktion hvilket giver dig et præcist preview af dine exponeringar. Med en opløsning på 3,69 millioner punkter, en farvegengivelse som dækker 97% af sRGB-farverummet og en høj lysstyrke med god kontrast får du en elektronisk søger som føles naturlig og som egner sig godt til fotografering af motiver med hurtige bevægelser. Sætter du kameraet i Boost-mode får den elektroniske søger desuden funktionen Smoothness priority, som giver en endnu mere naturlig billedgengivelse.

To skærme med Memory LCD

Det 1,28 tommer store display på bagsiden af kameraet er ikke kun en homage til ældre SLR-kameraer, det er også praktisk. Du kan vælge mellem Classic Mode, som blandt andet viser hvilken filmsimulation du bruger, eller Standard Mode hvor det fungerer mere som et almindeligt toppdisplay og giver dig information om antal eksponeringar, lukkertid og ISO-følsomhed. Desuden viser skærmen denne information selvom kameraet er slukket, og det hærdede glas sikrer at du undgår ridser og anden slidtage.

Den store skærm med touch-funktion er gemt, rettet mod huset, men kan foldes ned i 180° for at kunne bruges som en almindelig LCD-skærm.


Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.