Vælg det rigtige filter til dit objektiv

NDFILTER1200.jpg

Filtre - den vigtigste investering i dit objektiv

Vi anbefaler altid at købe et UV-filter til dit objektiv for at give det en stærk beskyttelse. Et UV-filter beskytter kameraets sensor mod UV-lys, men vigtigere er det, at det giver en fysisk barriere, der beskytter objektivets frontglas. Et filter er nemmere og billigere at udskifte sammenlignet med de reparationsomkostninger, der er forbundet med udskiftning af frontglasset på et objektiv. Beskyt dit objektiv mod ridser og skrammer og bevar dit objektivs brugtværdi.

Vi har udvalgt nogle af vores bedste filterserier fra enkle og prisvenlige til mere eksklusive filtre med Nano coating. Forskellen mellem billigere og dyrere filtre er ringens materiale, kvaliteten af glasset og belægningerne på filteret - jo bedre objektiv du har, jo bedre filter har du brug for.

Du kan finde alle filterstørrelser ved at klikke på det filter, du ønsker at købe. Du kan også finde alle vores UV-filtre her.

Vores anbefalede serie af UV-filtre

Polarisationsfiltre - et must for mere farve og kontrast

Polarisationsfiltre (CPL) fjerner refleksioner, forbedrer farver og øger kontrasten i dine billeder. Dette er et must for dem, der fotograferer udendørs i naturen, i sne og i nærheden af vand. Perfekt til vintereventyr, når du virkelig ønsker, at dine billeder skal skille sig ud. Vi har samlet vores fire bedste filterserier for at give dig de bedste resultater. Du kan også finde alle vores polarisationsfiltre her. Køb et polarisationsfilter allerede i dag.

Vores anbefalede serie af polarisationsfiltre

ND-filter - skab dramatiske billeder

ND-filtre findes i flere styrker, der påvirker, hvor meget lys de lukker ind.

Brug ND-filtre til

 • Fotografer med stor blænde på lyse dage
 • Brug lange lukkertider til dramatiske landskaber
 • Når du fotograferer i lyse og solrige omgivelser

Her finder du alle vores faste ND-filtre.

Har du svært ved at beslutte dig for, hvilken styrke du skal vælge? Så kan et variabelt ND-filter være løsningen.

Variable ND-filtre - fantastisk til film og fotografering

Et variabelt ND-filter er et must, hvis du skal filme. Du bruger et variabelt ND-filter til at dæmpe lyset for at få den korrekte lukkertid, hvilket løser problemet med hakkende film. Du skal bare montere filteret og justere, indtil du er tilfreds. Vi har udvalgt vores fire bedste udvalg af variable ND-filtre. Du kan også finde alle vores variable ND-filtre her.

Vores anbefalede serie af variable ND-filtre

Firkantede filtre - tag dine billeder til et nyt niveau

Firkantede filtre er blandt de bedste værktøjer, du kan bruge til at forbedre dine landskabsbilleder. Gør dine fotografier til kunsthåndværk ved at mørklægge dele af billedet (himlen) og bruge lange lukkertider for at opnå magiske vand- og skyeffekter. Vi har udvalgt tre pakker med firkantede filtre, som er perfekte til dig, der ønsker at tage dine billeder til et helt nyt niveau. Se alle vores firkantede filtre her.

Vores anbefalede filtersæt med firkantede filtre

Lær mere om filtre

Lær mere om filtre ved at se fotograf Mikael Järnåsen fortælle om forskellene mellem forskellige filtre eller den anden video, der viser effekten af et polarisationsfilter.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
  Gælder MyPack Privat uden omdeling