Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Lume Cube – Lyset til din smartphone

Lume Cube – giver lys til din smartphone

Der skabes mere og mere materiale ved hjælp af vores mobiltelefoner, som lader os skabe hurtige klip og videoer til sociale medier eller blot bevare minderne fra ferien. Lad ikke dårlig belysning hindre dig i at skabe godt content, inspirerende film, actionscener i mørke eller produktvideoer direkte i din mobiltelefon. Lume Cube er lyset du kan have med i lommen, uanset om du skal vlogge, filme eller fotografere.

Lume Cube og Lume Cube Air – LED-belysning i lommeformat

Lume Cube Air

Lume Cube Air er en lettere variant af den originale Lume Cube. Air er mindre og har fået en ny form. Nyhederne i Air omfatter blandt andet en låge i stedet for skruelåg til kontakterne samt at lampen har indbygget magnet, så den let kan placeres på metaloverflader.

Lampen passer perfekt til dig der vlogger, fotograferer eller filmer med din smartphone eller kamera, og vil have en kompakt, robust lyskilde.

Lume Cube

Lume Cube belysningskit til foto og videoer er designet til contentskaberen der fotograferer eller filmer med DSLR/spejlfri systemkamera, videokamera eller smartphone.

Skab unikt materiale med dit actionkamera eller drone

Lume Cubes kan benyttes til mere end bare smarthphones og kameraer, de fungerer også til din computer, actioncam eller drone.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.