Olympus E-M5 Mark III Kampanj

Lige nu får du et batterigreb (ECG-5) og et objektiv (Olympus M.ZUIKO DIGITAL 25mm f/1.8), når du køber Olympus E-M5 Mark III (kamerahus eller kit). Hvis du vil benytte dig af kampagnen, skal du købe produktet hos os og derefter registrere dit køb senest den 8/11 på bonus.olympus.eu, og Olympus sender produkterne til dig (du kan vælge, om objektivet skal være sort eller sølv). Kampagnen er gyldig indtil den 25/10.

Vi tager forbehold for stavefejl, ændringer, prisændringer, leveringsforsinklelser og udsolgte varer.

8 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Objektivfatning
Billedsensorstørrelse
Opløsning
Vejforseglet
Maks. internt videoformat
Vinkelbar skærm
Touchscreen
Trådløs tilslutning
Mikrofonindgang
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.