Podcast & streaming

Podcast & streaming

Teknik og inspiration for bedre podcasts og livestreams

Interessen for at podcaste og streame er stor, og mulighederne for enkelt at sende live events, foredrag, sport og møder er mange. At starte en podcast eller livestreame video behøver ikke være avanceret, og at gå fra idé til sendning kan gå hurtigt. Her har vi samlet produkttips, inspiration og gode råd - uanset om du vil podcaste, streame eller bare udvidde din viden på området.

Vi tager højde for fejl, ændringer, prisændringer, leveringsforsinkelser og udsolgte varer.

  Podcaststudio

  Mikrofoner

  Stativer & booms

  Lydoptagere

  Hovedtelefoner

  Belysning

  Billedmixere & videokort

  Lær mere på vores temasider

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.