Sigma Autumn Cashback

I løbet af efteråret kan du få op til 5200 DKK i cashback på udvalgte produkter fra Sigma. For at kræve din cashback skal du besøge Sigmas hjemmeside og registrere dit køb. Der kan du også læse de fuldstændige vilkår og betingelser for kampagnen. Du kan gøre krav på din cashback, så snart du modtager dit produkt, og det er muligt at få cashback på maksimalt 5 individuelle produkter pr. Kunde. Kampagnen gælder til og med 30. november 2021.

For at fejre Sigmas 60 års fødselsdag får du også en gratis pudseklud, når du registrerer din cashback.

Vi tager forbehold for stavefejl, ændringer, prisændringer, leveringsforsinklelser og udsolgte varer.

52 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Objektivfatning
Passer til (sensorstørrelse)
Fast/Zoom
Brennvidde zoom
Brennvidde fast
Største blænde f/
Objektivtype
Autofokus
Billedstabilisering
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.