The Power of Light

The Power of Light

Find den rigtige belysning

til dine behov

LED Panel Kit

LED Studie Kit

LED Studie Kit

LED Ring Light

LED Tubes

Tilbehør til belysning

Altid gode priser på LED-belysning

Til alle vores LED-belysninger

Brugervenlige pakker med LED-paneler

Til alle vores pakker med LED-paneler

LED-panelerne er lette at bære og har justerbar farvetemperatur. Du kan også vælge batteridrift som en mulighed på flere modeller. Vi har flere pakker med et eller flere LED-paneler - altid med en pakkepris.

Belysningspakker med softboxe

Til alle vores LED-belysningspakker

Med vores prisbillige LED-belysning og softbox-pakker får du blødt lys til dit content. LED-belysningen har enten fast farvetemperatursom giver højere effekt eller lys med variabel farvetemperatur. Pakker kan fås med en eller to lamper.

Transportable og lysstærke LED-lamper

Til alle vores LED-lamper

Belys dit indhold med små og bærbare LED-lamper, der er nemme at bruge. De har et indbygget genopladeligt batteri og kan monteres på kameraer, i mobiltelefonholdere eller placeres på flade overflader. Vi har LED-lys med både hvidt lys og farvet lys (RGB).

Lav content med Ring Lights

Til alle vores Ring Lights

Med en ring light kan du fotografere og filme gennem lampen for at få godt lys direkte forfra. De ring lights vi anbefaler inkluderer en holder til din mobiltelefon.

Flotte effekter med LED Tubes

Til alle vores LED Tubes

LED-Tubes (LED-lysrør) giver dig mulighed for at bruge almindeligt eller farvet lys. LED-rør er ideelle til både udendørs og indendørs brug. LED-rør kan købes løse eller i pakker.

Tilbehør til belysning

Til alle vores lysstativer, batterier og strømforsyninger

Vi har et bredt udvalg af batterier, lysstativer, tasker og tilbehør til dit lys.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.