Studiohovedtelefoner

Vi har studiohovedtelefoner, der giver dig pålidelig, klar og autentisk lyd. Her finder du monitorhovedtelefoner til lytning og reference i forbindelse med lydproduktion, optagelse, mixning og meget mere til både hjemmestudier og professionel brug. Vælg mellem mærker som Neumann, Sennheiser, Sony, AKG, Beyerdynamic og mange flere. Besøg os i dag for at se vores store udvalg af studiehovedtelefoner. Køb direkte online eller besøg os i butikken og få hjælp fra vores dygtige personale.

41 produkter
Vis som
Sorter efter
Gå tilbage til On-ear
Filtrering
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.