21-02-2022

Sigma-objektiver til Fujifilm X

Sigma lancerer nu tre af sine populære DC DN Contemporary-objektiver til Fujifilm X-mount. Vidvinkelobjektivet Sigma 16mm f/1.4 DC DN Contemporary, normalobjektivet Sigma 30mm f/1.4 DC DN Contemporary og portrætobjektivet Sigma 56mm f/1.4 DC DN Contemporary. Objektiverne i Sigma DC DN Contemporary-serien er meget prisvenlige, og disse modeller er tilpasset Fujifilm X-kameraer. Den store blændeåbning på f/1,4 gør det muligt at optage stillbilleder og videoer i meget høj kvalitet selv under vanskelige lysforhold, og de ni blændeblænder skaber en smuk bokeh bag motivet. Forudbestil objektiverne i dag, med levering fra den 8. april.


Fordele med objektiverne

 • Højtydende optik tilpasset APS-C-sensorer
 • Hurtig og jævn autofokus
 • Enestående billedkvalitet med f/1.4 lysstyrke
 • Kompakt design og praktisk betjening
 • Fremstillet af TSC-materiale for minimal deformation
 • Konstrueret til at kommunikere godt med Fujifilm X-kameraer
 • Gummiforseglet greb til brug under hårdere vejrforhold
 • De ni blændeblænder giver en smuk bokeh
 • Alle modeller leveres med modlysblænde

Hurtig og jævn autofokus

Sigmas DC DN Contemporary har en indbygget AF-stepmotor, der giver en jævn og hurtig autofokus, som er velegnet til både stillbilleder og filmoptagelser. Især når du filmer, fungerer autofokusen næsten lydløst og meget jævnt og præcist. 

Høj kontrast selv ved maksimal blænde

Nyhederne i Sigmas DC DN Contemporary-serie har alle en blænde på f/1,4, hvilket er perfekt til at opnå en kort dybdeskarphed og isolere detaljer i dine billeder, men også til at tage billeder i dårlige lysforhold. Du kan også vælge at lukke blænden for at opnå længere dybdeskarphed, når du tager landskabsbilleder eller snapshots. Dette er en serie af objektiver, der giver dig mulighed for at opleve det sjove ved at fotografere med en lysstærk maksimal blænde på f/1,4, samtidig med at de er meget prisvenlige.

Medfølgende modlysblænde

Alle tre modeller leveres med en modlysblænde, der fungerer rigtig godt til at undgå blænding og reflekser, der kan falde gennem frontlinsen fra siden, samtidig med at den beskytter linsen mod stød. Husk at købe et filter, så du kan udnytte dit objektiv fuldt ud.


 

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
  Gælder MyPack Privat uden omdeling