Panasonic Lumix G X Vario 12-35mm f/2,8 II ASPH Power
Artikelnummer: 1031541

Panasonic Lumix G X Vario 12-35mm f/2,8 II ASPH Power

Lumix G X Vario 12-35mm f/2,8 II ASPH Power

Weblager
Kan ikke købes
København:
  • Kompakt og lysstærk normalzoom til Micro 4/3
  • Svarer til 24-70 mm og er udstyret med billedstabilisator
  • Alsidig brændvidde der kan bruges til både stillbilleder og video
7.990 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Alsidig og lysstærk normalzoom

Denne standardzoom fra Panasonic har en brændvidde på 12-35mm, hvilket svarer til 24-70mm i 35mm format. Med en lysstyrke på f/2,8 i hele zoomområdet er dette et meget lysstærkt objektiv til de fleste situationer. Zoomområdet dækker vidvinkel, standard og kort teleoptik, hvilket gør det ideelt som et all-round objektiv. Tag den med på farten, og tag alt fra landskaber til indendørsoptagelser i svagt lys.

  • Lysstærkt objektiv til udtryksfuld effekt og blød baggrundsblødning
  • Inbygget optisk billedstabilisator - Power O.I.S
  • Vandtæt mod stænk, snavs og kulde

Skarpe billeder med Power O.I.S

Med Power O.I.S., en avanceret optisk billedstabilisator indbygget i objektivet, får du skarpe konturer på hele billedet. Denne teknologi er en opgradering af Panasonics MEGA O.I.S. og kompenserer også for større kamerarystelser og vibrationer. Med dette objektiv kan du tage livagtige billeder med fremragende skarphed, selv uden stativ.

Avanceret konstruktion

Linsen har 14 linseelementer i 9 grupper med fire asfæriske linser, en ED-linse (Extra-Low Dispersion) og en UHR-linse (Ultra High Refractive Index). De asfæriske linseelementer forhindrer sfærisk aberration og forvrængning, samtidig med at objektivets størrelse og vægt holdes nede. ED-objektivet korrigerer kromatisk aberration og bidrager til skarpe billeder med høj kontrast og klare farver, og UHR-objektivet bidrager til yderligere forbedret optisk ydeevne. En Nano Surface coating antirefleksbelægning eliminerer refleksioner og blænding, så du får krystalklare billeder, selv når du fotograferer med en lyskilde i mørke.

Vandtætning

Panasonic Lumix G X Vario 12-35mm f/2.8 II ASPH Power O.I.S. kan modstå alle slags vejrforhold takket være en konstruktion, der er fuldt vejrforseglet mod stænk, snavs og koldt vejr. De indre linseelementer er også beskyttet mod sand og regn.

Understøttelse af videooptagelse

Med videounderstøttelse får du en jævn og responsiv blændeindstilling, så der ikke er noget spring i eksponeringen. Med en hurtig og støjsvag autofokus er dette objektiv perfekt til 4K-videooptagelser, hvor det er særligt vigtigt med præcis fokus.

Leveres med:

Modlysblænde
Front- og baglinsedæksler
Taske

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.