Teenage Engineering PO-28 robot
Artikelnummer: 1046290

Teenage Engineering PO-28 robot

Bærbar synth, PO-28 robot

Weblager
Forventes på weblager 2023-01-13
København:
  • Live Synthesizer og Sequencer
  • Real 8-bit Synthesizer
  • Ideel til Live og Sequenced Melodies og Leads
475 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Bærbar synth

Dette er en lille og bærbar synth med lyd i studiekvalitet. Den giver dig mulighed for at lave musik, uanset hvor du er, samtidig med at den giver dig en kontrol, der er kompatibel med dit andet musikudstyr. Der er flere modeller at vælge imellem, og hver enhed har sine egne funktioner og lydsløjfer. De er alle kompatible med hinanden - brug dem hver for sig eller start dit eget pocket band.

PO-28 robot

Live synth og sequencer med parameterlås, slide-funktion og punch-in-effekter.

Fordele

  • Rigtig 8-bit synthmotor til at skabe sekvenser og leads live
  • 15 lyd- og mikrotrommer
  • Live afspilning og sekvenskombinationer
  • 128 mønsterkæder
  • Trinmultiplikator

Sluttes til hovedtelefoner eller lydsystem

Brug din Pocket Operator direkte takket være den indbyggede højttaler, eller tilslut den til dine hovedtelefoner for at høre musikken i detaljer. Hvis du vil tilslutte den til dit højttalersystem eller lydsystem i klubben, er det lige så nemt.

Det sted, hvor design møder kvalitet

En Pocket Operator er konstrueret på et printkort kombineret med flere komponenter af høj kvalitet. Komponenterne er placeret under en LCD-skærm, som giver beskyttelse, mens skærmen fungerer som højttalerboks. Ideen bag enheden er at være kompakt og holdbar i sit design.

Leveres med

  • PO-28 robot
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.